5 Tips om je staycation naar een hoger niveau te tillen! - Nieuws - Colorpoint

5 Tips om je staycation naar een hoger niveau te tillen!

01/07/2020

We verzamelden voor deze staycationzomer enkele leuke tips om de vakantie wat extra kleur te geven! Zelf nog leuke tips? Deel ze gerust op onze facebookpagina bij het artikel!

1. Geef jezelf een kleurtje, en vergeet het huis niet!
Na voldoende bruinen in de zon is het misschien tijd om ook eens het (tuin)huis van een kleurtje te voorzien? We helpen je graag aan de juiste materialen. Onze experten in de winkel helpen je met plezier bij het uitzoeken van enkele trendkleuren voor een geslaagde zomer! Pols zeker eens naar ons kwalitatief Colorpoint verfgamma.

 

2. Maak een reis in je keuken.
Maak je favoriete reisgerechten na. Een zuiderse paëlla brengt je tot Spanje, een curry tot Indië en taco’s tot Mexico. Of maak er een echte staycation van en geniet van een heerlijk streekgerechtje. Want ook wij doen mee met #kooplokaal

 

3. Bereid je voor op de zomerse hitte.
Hou je huis fris met onze 5 toptips of investeer in een kwalitatieve Luxaflex zonnewering. Zo heb je altijd een frisse retraite ;)

 

4. Organiseer ‘s avonds een thuiscinema.
Kruip met popcorn en snacks samen voor de buis om jullie favoriete filmklassiekers te bingen. Goesting in dat tikkeltje meer?
Gebruik een kale muur om op te projecteren met een beamer. Wij helpen je aan de juiste verf ;)

 

5. Kies voor kunst en cultuur!
Met onze krijtverf tover je een saaie muur om tot een heus blackboard. Goed voor alle streetartists in het gezin. Tip: met vloeibare krijtstiften maak je des te indrukwekkendere kunstwerken! Hou nadien een feestelijke opening van de galerij ;)

 

Graag meer info over onze producten? Kom gerust eens langs in een van onze winkels (maar let wel op de zomerregeling! Je vindt de nodige info hier. )