5 Toptips om je huis frisser te maken! - Nieuws - Colorpoint

5 Toptips om je huis frisser te maken!

24/06/2020

Nu Frank de komende dagen smeltende temperaturen heeft voorspeld, hebben we enkele leuke tips verzameld om het in huis een beetje koel te houden.

1. Overdag hou je de ramen best dicht, en gordijnen en zonnewering gesloten.  Open pas de vensters eens het buiten frisser wordt dan binnen - maar pas op van muggen!

 

2. Maak zelf een airco! Plaats een bakje ijs voor een ventilator, et voila, homemade airco!

 

3. Sluit overdag je huis goed af. Ontdek de zonnewering van Luxaflex, daarmee hou je het lekker fris en stylish ;)

 

4. Vermijd het gebruik van keukentoestellen die hitte afgeven. Kies voor koude gerechten, of kook buiten - hallo barbecue!

 

5. Investeer in wat groen rond je huis. Planten zorgen voor een lagere temperatuur. Bedankt, plantbuddies!

 

 

Interesse in een van onze Luxaflexproducten?
Kom zeker eens langs in onze (frisse!) showroom in Kortrijk, of laat je informeren in Roeselare en Oostende. Afspraken maken kan je op deze site, onder de header contact.

 

 

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL