Aguaplast Universal Pro - Nieuws - Colorpoint

Aguaplast Universal Pro

08/09/2020

De Aguaplast Universal Pro is een poeder die makkelijk mengt tot een homogene massa, zonder klonten. Met deze universele filler en finisher kunt u veel tijd besparen, aangezien dit snel drogende product nat-in-nat verwerkt kan worden in diktes van 50mm.

TOEPASSINGEN

 

  • Vulling: vult gemakkelijk gaten tot 50 mm zonder krimpen of scheuren,
  • Afwerking: zorgt voor een fijne, egale en weinig absorberende afwerking zonder dat er vernist moet worden voor het schilderwerk.
  • Renovatie: kan direct worden aangebracht op niet-absorberende ondergronden, zoals muurbekledingen van glasvezel, gespikkelde of andere acryl structuurpleisters, oude bekledingen uit satijnverf of verf op oliebasis, etc.
  • Gipsplaten: vullen van voegen en afwerking, bekledingen, gipsplaatlijm.

 

 

 

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL