Biomix ATM, de biologische ontmosser - Nieuws - Colorpoint

Biomix ATM, de biologische ontmosser

31/05/2018

Ontmossen zal nog nooit zo gemakkelijk geweest zijn met Biomix ATM. Aanbrengen op het oppervlak d.m.v. een gieter of vernevelaar. Verder hoeft u niks te doen! Het product biedt een langdurige biodynamische werking. Wanneer men de natuur zijn werk laat doen (regen en wind) wordt het maximale resultaat reeds na enkele weken bereikt!

Biomix ATM is een reinigingsmiddel op basis van enzymen dat in functie van de temperatuur en de regenval een snelle en langdurige werking tegen alle atmosferische vervuiling garandeert. Het product is geactiveerd vanaf 10°C en wordt niet geëlimineerd door regenval.

 

Aanbrengen op het oppervlak d.m.v. een gieter of vernevelaar. Verder hoeft u niks te doen! Het product biedt een langdurige biodynamische werking. Wanneer men de natuur zijn werk laat doen (regen en wind) wordt het maximale resultaat reeds na enkele weken bereikt!

 

Biomix ATM kan worden gebruikt op:
Platte en hellende daken: leien, pannen, golfplaten, riet, roofing, enz.
Gevels: baksteen, beton, bepleistering, crepi, hout, enz. al dan niet geschilderd
Terrassen/opritten: klinkers, plavuizen, tegels, tropisch harthout, enz.
Ornamenten/tuinbeelden: terracotta, beton, kunststof, natuursteen, arduin, enz.
Blauwe hardsteen (arduin): dorpels, grafzerken, enz.
Tuinmeubels: teak, kunststof, metaal, enz.

 

Meer info? Bekijk de hier de technische fiche

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL