CapaWood, voor wie houdt van hout - Nieuws - Colorpoint

CapaWood, voor wie houdt van hout

18/07/2020

Hout is een mooi en natuurlijk product, zonder twijfel. Houten gevelbekledingen, tuinhuizen, houten woningen en ander niet-maatvast hout krijgen het in België soms hard te verduren. Regen, wind, zon en ons niet altijd even vriendelijke klimaat zijn hard voor hout.

Het is dan ook niet eenvoudig om grote houten oppervlakken langdurig te beschermen en mooi te houden. Hout heeft immers zorg en bescherming nodig. Dat hoort er nu eenmaal bij.

Gelukkig is er CapaWood, het gamma van geselecteerde houtbehandelingsproducten van Caparol die speciaal ontwikkeld zijn om langdurige bescherming te bieden tegen extreme weersomstandigheden. Voor elke toepassing is er een adequate oplossing. Dankzij onze Scandinavische collega’s, waar de omstandigheden voor hout mogelijk nóg zwaarder zijn, werd houtbehandeling hun specialiteit.

 

PRIMERS

- CapaWood Aqua Isolation

- CapaWood Intact Primer

 

NIET-DEKKENDE BEITS

- CapaWood Aqua Classic

- CapaWood Classid

 

HALFDEKKENDE BEITS

- CapaWood Aqua Longlife

- CapaWood F7 Longlife

 

DEKKENDE BEITS

- CapaWood Intact

- CapaWood Renovation

 

DEKKENDE LAK

- Aqua Venti

- TriSystem Satin/Gloss

 

 

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL