Colorpoint gamma wordt uitgebreid met de Aqualac ! - Nieuws - Colorpoint

Colorpoint gamma wordt uitgebreid met de Aqualac !

03/03/2018

Met veel trots introduceren wij ons assortiment Colorpoint lakken.  Na onze binnenmuurverven die reeds hun waarde bewezen hebben qua prijs, kwaliteit en dekkracht, breiden wij uit met een assortiment watergedragen lakken die qua prijs-kwaliteit onklopbaar zijn!

 

  • Aqualac Multiprimer: Universele watergedragen primer voor binnen en buiten. Hecht op hout, harde PVC, zink, aluminium, ontroest ijzer, staal,... Isoleert ook oude vochtplekken en nicotine! 
  • Aqualac Mat: Matte, hoogwaardige PU acrylaatlak voor binnen.  Voor houten deuren en ramen, metalen,.. Bijzonder slijt- en krasvast, zeer goede vloei.
  • Aqualac Satin: Zijdeglanzende, hoogwaardige PU acrylaatlak voor binnen.  Voor houten deuren en ramen, metalen,.. Bijzonder slijt- en krasvast, zeer goede vloei.

Alle lakken zijn in alle kleuren verkrijgbaar in verpakkingen van 1L & 2,5L.

Onze Aqualac werd reeds goed ontvangen door onze professionele klanten.

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL