Colorpoint Kortrijk als Luxaflex® gallery dealer. - Nieuws - Colorpoint

Colorpoint Kortrijk als Luxaflex® gallery dealer.

13/11/2019

Colorpoint Kortrijk verwelkomt u graag als Luxaflex® gallery dealer.

 

Naast verf, gordijnen, behang en vloerbekleding is Colorpoint uw aanspreekpunt voor Luxaflex® zonwering.  U kunt in onze showrooms alle systemen bezichtigen en uittesten.  Met de stijlvolle oplossingen van Luxaflex® creëert u moeiteloos de juiste sfeer in uw interieur.

Liefhebbers van technologie kunnen in onze Colorpoint shops eveneens de geautomatiseerde oplossingen van Luxaflex Powerview® testen.

 

Nog tot eind dit jaar bieden we bovendien tot 15% korting* op Luxaflex® producten. (*niet van toepassing op motoren)

 

Komt u graag onze producten beleven? Spring vrijblijvend binnen in een van onze shops.

Graag trekken wij voor u wat meer tijd uit om op zoek te gaan naar de oplossing die past bij uw stijl en budget. Dit is het makkelijkst als u een afspraak vastlegt op advies@colorpoint.be of 056 20 29 11.

 

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL