De warmste week: Colorpoint steunt het dierenasiel De Leiestreek - Nieuws - Colorpoint

De warmste week: Colorpoint steunt het dierenasiel De Leiestreek

08/11/2019

De Warmste Week gaat dit jaar door in Kortrijk. Colorpoint engageert zich vol enthousiasme voor Dierenasiel De Leiestreek. We hopen er samen met jullie een succesvolle en warme editie van te maken!

 

Voor 1€ bieden we je een kopje kerstige koffie aan en voor 2€ kan je deelnemen aan ons eendjesspel. Altijd prijs! Alle deelnemers van het eendjesspel maken bovendien kans op Het Warmste Hondenhok of een van de drie Luxaflex waardebonnen!

 

Daarnaast verkopen we Paint for Life & Lak for Life! Per verkochte pot Paint for Life doneren we 40€, per verkochte pot Lak for Life 15€.

 

Wie is Dierenasiel de Leiestreek?

Zij vangen dieren op en bezorgen hen een warme thuis. Daarnaast helpen ze verloren gelopen dieren hun baasje terug te vinden. Ze voeren een non-euthanasiebeleid en vangen elk jaar meer dan 1500 dieren op.

 

Wat is het Warmste Hondenhok?

Het Warmste Hondenhok werd speciaal voor deze editie ontworpen en uitgewerkt door onze vakmensen. Het huis in scandinavische sfeer is voorzien van een grijs eiken LVT vloer van MODULEO, smaakvolle ingewerkte ledverlichting van ORAC, een prachtig geometrisch behang van HOOKED ON WALLS en een houten jaloezie van Luxaflex. Zowel het houten dak en de muren werden geschilderd met dé professionle verf bij uitstek: Caparol. Met dank aan onze trouwe leveranciers en vakmensen!