De warmste week: Colorpoint steunt het dierenasiel De Leiestreek - Nieuws - Colorpoint

De warmste week: Colorpoint steunt het dierenasiel De Leiestreek

08/11/2019

De Warmste Week gaat dit jaar door in Kortrijk. Colorpoint engageert zich vol enthousiasme voor Dierenasiel De Leiestreek. We hopen er samen met jullie een succesvolle en warme editie van te maken!

 

Voor 1€ bieden we je een kopje kerstige koffie aan en voor 2€ kan je deelnemen aan ons eendjesspel. Altijd prijs! Alle deelnemers van het eendjesspel maken bovendien kans op Het Warmste Hondenhok of een van de drie Luxaflex waardebonnen!

 

Daarnaast verkopen we Paint for Life & Lak for Life! Per verkochte pot Paint for Life doneren we 40€, per verkochte pot Lak for Life 15€.

 

Wie is Dierenasiel de Leiestreek?

Zij vangen dieren op en bezorgen hen een warme thuis. Daarnaast helpen ze verloren gelopen dieren hun baasje terug te vinden. Ze voeren een non-euthanasiebeleid en vangen elk jaar meer dan 1500 dieren op.

 

Wat is het Warmste Hondenhok?

Het Warmste Hondenhok werd speciaal voor deze editie ontworpen en uitgewerkt door onze vakmensen. Het huis in scandinavische sfeer is voorzien van een grijs eiken LVT vloer van MODULEO, smaakvolle ingewerkte ledverlichting van ORAC, een prachtig geometrisch behang van HOOKED ON WALLS en een houten jaloezie van Luxaflex. Zowel het houten dak en de muren werden geschilderd met dé professionle verf bij uitstek: Caparol. Met dank aan onze trouwe leveranciers en vakmensen!

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL