Glans, mat, satijn - Nieuws - Colorpoint

Glans, mat, satijn

23/08/2020

Geraak je er soms ook niet volledig aan uit, glans, mat, satijn? We  zetten het even op een rijtje.

Matte verf weerspiegelt weinig licht, satijnverf geeft een zachte shine, en glanzende weerspiegelt veel licht. Daartussen heb je uiteraard nog gradatie :)

Waarom wel of geen glans kiezen?
Heb je een oneffen oppervlak? Matte verf verbergt beter oneffenheden, en is daardoor geschikt voor bv. plafonds.

Zoek je verf die goed tegen slijtage en vocht kan? Glanzende verf is hier beter bestand tegen, al bestaan er ook matte afwasbare verven.)

Satijnverf is een mix tussen de twee. Het geeft een zachtere afwerking (die foutjes verbergt) terwijl het beter bestand is tegen slijtage.

Geraak je er niet uit? Vraag gerust hulp aan onze professionals!
 

Bekijk zeker ook eens onze blog "de juiste verfrol voor de juiste toepassing"

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL