Het plaatsen van Squid - Nieuws - Colorpoint

Het plaatsen van Squid

15/10/2018

Wat is Squid? Nog nooit gehoord van Squid? Geen probleem mocht u dit gemist hebben. Kortom, het is een nieuwe manier om je raam eenvoudig te bekleden. Alle info hieromtrent vindt u terug in onderstaand bericht: 

https://www.colorpoint.be/nl/nieuws/squid-eenvoudig-voor-elk-raam

In dit bericht concentreren we ons op de plaatsing van Squid. Dit aan de hand van 2 mooie instructievideo's, onderverdeeld in een video voor enerzijds de kleine en normale oppervlakken, anderszijds één voor grote oppervlakken waar een naad aan te pas komt.

 

Instructievideo voor kleine en normale oppvervlakken:

 

 

Instructievideo voor grote oppervlakken:

 

 

Mocht u nog met vragen zitten over Squid of de plaatsing hiervan, aarzel niet om contact op te nemen via één van onze filialen.

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL