Isolerende grondlaag voor alle oppervlaktes: Zinsser BIN primer - Nieuws - Colorpoint

Isolerende grondlaag voor alle oppervlaktes: Zinsser BIN primer

22/02/2021

Zinsser B-I-N Primer is een sneldrogende, isolerende primer voor vrijwel alle ondergronden. Zinssers B-I-N Primer, isoleert vlekken en kringen, fixeert poederende ondergronden en sluite poreuze ondergronden, zoals droge muren, nieuw hout en pleisterwerken af. Ook heeft deze primer een superieure hechting op glanzende en gesloten oppervlakken zoals tegels.

  Verder dekt Zinsser B-I-N Primer vlekken en geuren als gevolg van water- en brandschade af, blokkeert hardnekkige en permanente vlekken, isoleert geuren (tabak,vocht,schimmels...) en isoleert het vlekken van donkere kleuren, vet, roest, lippenstift, graffiti, stift, knoesten, harsstrepen, tanninevlekken, etc.  Zinsser BIN Primer is te gebruiken als grondverf plafonds, muren, deuren, sierstrips, kasten, meubels en andere verfbare oppervlakken binnenshuis.

   

  Voor buitenshuis is deze primer enkel te gebruiken voor het gronden van kleine stukken, bijvoorbeeld knoesten en harsvlekken voordat het hele oppervlak wordt gegrond met grondverf op water- of terpentinebasis.

  technische gegevens:
  - Aanbrengen met kwast, nylonroller of verfspuit
  - Kleefvrij: 20 minuten
  - Overschilderbaar: 45 minuten
  - Volledig uitgehard: 1 - 3 dagen
  - Verbruik: ca. 10 - 12 m²/l (afhankelijk van ondergrond en applicatiemethode)
   

  Technische fiche: Klik hier

   

  100% watervast
  Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
  Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

  Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

   

  Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

   

  Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

   

  Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

  1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

  2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

  Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

  3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

  Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

  De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

   

   

  ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL