Mathys Secco Super : kleurloze hydrofuge - Nieuws - Colorpoint

Mathys Secco Super : kleurloze hydrofuge

08/08/2018

Het waterafstotend maken (hydrofuge) van de gevel kan een oplossing zijn om je woning meer waterdicht te maken. Deze water- en vuilafstotende onzichtbare oppervlaktebehandeling is een preventieve gevelbescherming

 

Wat is een hydrofuge?

Een hydrofuge is een kleurloos product die de capillaire zuigkracht van de poriën van gevelmetsel- en voegwerk sterk verkleint, waardoor een onzichtbare barrière gevormd wordt tegen regenwater en vuil. De poriën worden niet afgedicht (zoals bij verf wel het geval is), de steen kan dus nog ademen en drogen.

 

Wat zijn de eigenschappen?

- Waterafstotend

- Waterdampdoorlaatbaar (ademend)

- Kleurloos

- Brengt geen kleurverandering van de ondergrond met zich mee

- Mag op recent droog metselwerk aangebracht worden. 

 

Toepassingen

Het waterafstotend behandelen van poreuze buitenmuren (baksteen, beton, cement,...)

 

             

De Super Secco van Mathys is een ideaal voorbeeld van een hydrofuge.

Meer info over dit product vind je hier terug.

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL