NIEUW : Capatex Mat S1+ van Caparol - Nieuws - Colorpoint

NIEUW : Capatex Mat S1+ van Caparol

30/11/2020

Capatex Mat S1+ is een universele matte binnenmuurverf met zowel schrobklasse 1 als dekkingsklasse 1. Deze optelsom levert een product op met unieke mogelijkheden. Schrob- en dekkingsklasse zijn voor zowel opdrachtgever als vakman van groot belang. Dankzij deze nieuwe Capatex Mat S1+ kunnen projecten efficiënter uitgevoerd worden, zonder in te boeten aan de kwaliteit die opdrachtgevers stellen.

- extreem goed dekkend

- zeer schrobvast

- uitstekende verwerking

- bijzonder goed bij te werken

- zeer goed te verspuiten

- in donkere kleuren vrijwel ongevoelig voor het zgn. "schrijfeffect"

- verpakking is een gerecycleerde emmer

- 5 en 10 liter verpakkingen

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL