NIEUW: Dalapro Magnetic - Nieuws - Colorpoint

NIEUW: Dalapro Magnetic

19/07/2019

Ideaal als magnetische wand thuis, op kantoor of in vergaderruimtes.

DALAPRO MAGNETIC

Dalapro Magnetic is een lavazwarte, kant en klare handplamuur met magnetisch effect. Posters, tekeningen, foto's, enz..  hang je probleemloos met magneten op aan Dalapro Magnetic. Er zijn geen schroeven, plakband of duimspijkers meer nodig en de wand wordt dus niet beschadigd.

 

LET OP: Primer Dalapro Magnetic alvorens te schilderen of te behangen.

 

Verbruik

1L/m² per 1mm laagdikte.

 

 

Laagdikte

Hoe dikker de plamuurlaag, hoe groter de magnetische kracht. Streef naar een totale laagdikte van 3mm voor een optimale magnetische aantrekkingskracht. Dit kan reeds vanaf 2 plamuurlagen. De benodigde dikte hangt af van de sterkte van de magneten en van de dikte en het gewicht van wat u wil ophangen. Voor standaard toepassingen (een foto of poster, enkele vellen kopieerpapier,...) heeft u reeds een zeer goed resultaat met dunne lagen Magnetic in combinatie met sterke (bv. neodymium) magneten.

 

MEER INFO

Onderstaand alle technische informatie over Dalapro Magnetic

TECHNISCHE FICHE 

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL