Oostendebon ook te gebruiken bij Colorpoint - Nieuws - Colorpoint

Oostendebon ook te gebruiken bij Colorpoint

17/12/2020

Stad Oostende lanceert de Oostendebon om alle Oostendenaars, tweedeverblijvers en de lokale handelaars zuurstof te bieden in deze coronatijden.

Voor wie

De Oostendebon is een waardebon die te besteden zal zijn bij de lokale Oostendse handelaars. Stad Oostende biedt bonnen aan de volgende doelgroepen:

  • Alle Oostendse gezinnen krijgen een Oostendebon ter waarde van 60 euro.
  • Kwetsbare gezinnen die recht hebben op een verhoogde tegemoetkoming voor gezondheidzorg, krijgen een bon van 80 euro.
  • Gezinnen met een tweede verblijf in Oostende krijgen een Oostendebon van 60 euro. We beschouwen tweedeverblijvers ook als Oostendenaars en ook zij geven de lokale economie zo een duwtje in de rug.
  • Lokale handelaars die door de coronacrisis hun zaak moesten sluiten krijgen een bon van 100 euro.

Hoe verkrijgen

Je hoeft je niet op voorhand te registreren. Iedereen die recht heeft op een Oostendebon zal die half december ontvangen via de post

 

Werkwijze

De Oostendebon is een unieke QR-code (afgedrukt op papier) waarmee iedereen bij de deelnemende handelaars terecht zal kunnen tussen half december 2020 en 30 april 2021.

Stad Oostende werkt voor de Oostendebon met het Cirklo-systeem van Belfius, dat zorgt voor een veilige en vlotte transactie. Wie wil betalen met de Oostendebon, laat de unieke QR-code op de Oostendebon scannen door een van de deelnemende handelaars. Het bedrag ter waarde van de aankoop wordt dan van het resterende saldo afgetrokken.

 

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL