Tijdens de staycation nog snel je tuinhuis een kleurtje geven? - Nieuws - Colorpoint

Tijdens de staycation nog snel je tuinhuis een kleurtje geven?

22/08/2020

We selecteerden twee kwalitatieve producten die je helpen om dit klusje met comfort af te werken - het blijft uiteindelijk vakantie, toch?

Maak het jezelf gemakkelijk met deze twee toppers:
CapaWood Intact Primer gebruik je op het onbewerkte houten oppervlak van je tuinhuis.
CapaWood Intact is de finishing touch met glanzende afwerking.

Deze producten zijn zelfreinigend, sneldrogend, reukarm en ademend. Daarnaast behouden ze lang glans en kleur, zodat je voor een hele tijd goed zit met je verfklus ;)

Als het tuinhuis bestaat uit onbehandeld hout, heb je voldoende aan 1 laagje van de Primer, en 1 laagje van de Capawood Intact.

Tijd genoeg om achteraf met een drankje te genieten van 't resultaat ;) Moet je toch werken met een reeds geschilderde ondergrond, dan verwijder je best eerst de verfresten, of kom je best eens langs in de winkel voor mogelijke tips en oplossingen.

Belangrijk! Denk aan de verfdroogtijden!
Bij 23 °C en 50 % RLV
Voor de primer: stofdroog in 6 uur, overschilderbaar in 12 uur
Voor de Capawood Intact: stofdroog in 30 minuten, overschilderbaar in 3 uur
Vragen hierover? Check af met onze experts in de winkel!
 

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL