Trendkleur 2019: Sorbetrood ! - Nieuws - Colorpoint

Trendkleur 2019: Sorbetrood !

06/03/2019

Sorbetrood (3D Grenadin 130) is de trendkleur van 2019 ! Een vrolijke en uitgesproken kleur. Tegelijk warm en aangenaam, maar ook krachtig en perfect te combineren met andere roodtinten of andere warme kleuren die er goed mee harmoniëren. Sorbetrood sluit aan bij de algemene trend naar meer opvallende accenten, met duidelijke nuances en meer levendigheid en afwisseling in het interieur.

 

Caparol kiest ook een object dat bij deze trend past. Voor het komende jaar is dat de fiets als sportobject en alternatief vervoermiddel dat ons tegelijk de gelegenheid geeft om te genieten van de omgeving, actief te zijn én iets te doen voor het milieu. De fiets is in.

 

 

 

Wie zijn interieur opnieuw wil inrichten, kan nu naar hartenlust aan het combineren slaan. Denk eens aan een combinatie van sorbetrood met rosé en zwembadblauw. Of met munt en abrikoos. Heel mooi is sorbetrood met aardekleuren, rosé en hemelsblauw… Durf te combineren en sluit je aan bij de kleurenkeuze van Caparol.

 

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL