Trendkleur Caparol 2021 - Nieuws - Colorpoint

Trendkleur Caparol 2021

07/04/2021

Elk jaar bepalen design experts de kleur van het jaar. Voor 2021 werd door de experts Dune beige Palazzo 110  gekozen. Na 2020 werd er een bewuste keuze gemaakt voor een kleur die stabiliteit, rust en geborgenheid uitstraalt, meer dan ooit belangrijk in een tijd waarin we veel tijd thuis doorbrengen.

Dune beige Palazzo 110  is een tijdloze basiskleur die eenheid brengt in verschillende ruimten en bovendien in elk interieur past.  Deze warme tint voegt meteen een geborgen toets toe aan elk interieur en laat verschillende andere tinten en onderdelen in je interieur stralen. 

 

Wij zetten enkele kleurcombinaties op een rij die prachtig staan met de trendkleur van 2021!

 

Caparol Amber 5

Dune beige Palazzo 110 combineert fraai met een scandinavisch kleurgamma. Hiermee creëert u een omgeving waar de ambacht & materialen van uw meubels centraal staan. Het gebruik van deze natuurlijke tinten en texturen creëert een instant gevoel van gezelligheid & warmte.

 

Caparol Rose 95

De trendkleur van 2021 biedt een prachtige ondersteuning voor helderroze- en rode tinten. De vertrouwde en rustige Dune beige Palazzo 110 legt een basis, waar u met enkele heldere roze/rode tinten meteen karakter aan toevoegt. Voor net dat beetje meer flair dat een interieur echt àf maakt.

 

De kleurexperten van Colorpoint helpen u met veel plezier en deskundigheid bij het opstellen van een persoonlijk kleurenpallet voor uw huis, dat past bij uw persoonlijkheid, meubels & budget.

Maak een afspraak via advies@colorpoint.be of kom vrijblijvend eens langs in onze winkels in Kortrijk, Oostende en Roeselare voor meer informatie.