NCoat Metal Concept - Blog - Colorpoint

NCoat Metal Concept

12/08/2022

Is je metalen poort volledig mat getrokken? Of is je PVC raamwerk niet meer in goede staat? Dan hebben wij de oplossing met Vista NCoat Metal S 2-K !

METAL CONCEPT : NCoat Metal S 2-K

NCoat Metal S 2-K is een nanotechnologie en een duurzame, glanzende, kleurloze, twee-componenten beschermingslak voor binnen én buiten. De Metal S 2-K is voor zowel gladde niet zuigende ondergronden als poedercoating. Het kan ook dienen als coating voor onderstaande ondergronden:

- RVS

- Koper

- Messing

- Aluminium

- Marmer

- Graniet

 

De Metal S 2-K is easy to clean, kras- en slijtvast, roestwerend, weerbestendig, haalt verweerde kleuren op en beschikt over UV-blokkers.

 

Systeemopbouw

Voorbereiding

Reinig het gehele oppvervlak met NCoat Reiniger C.

Op kunststof ondergronden 1:10 verdunnen met water, op metalen oppervlakken 1:20. Het mengsel ruim aanbrengen op de onderhond met behulp van een spons. Ca. 20 minuten laten inwerken en met schoon leidingwater nawassen (of gebruik Vista isopropanol) zodat er een schoon, droog, vuil- en vetvrij oppervlak ontstaat. Drogen tot er een volledig droog oppervlak is ontstaan.

 

 

Behandeling

Het oppervlak behandelen met NCoat Metal S 2-K, aan tebrengen in een maximale natte laagdikte. NCoat Metal S 2-K dient gemengd te worden zodat er een homogene massa ontstaat. Na het mengen het materiaalmengsel ca. 15 minuten laten rusten (ontluchten) tot het volledig transparant is geworden. Applicatie met behulp van een superfine moltoprene roller, pluisvrije doek of speciale melaminespons. Indien er een tweede laag gewenst is dan dient deze binnen maximaal 24 uur aangebracht te worden.

 

 

INSTRUCTIEVIDEO 

https://www.youtube.com/watch?v=EHhPccV_LmE

 

EINDRESULTAAT

 

 

 

 

Technische fiches

 

Technische fiche NCoat Reiniger C

Technische fiche NCoat Metal S 2-K

 

Voor meer info, spring gerust eens binnen in één van onze filialen.

We helpen u met plezier verder.