NCoat Wood Concept - Blog - Colorpoint

NCoat Wood Concept

18/08/2022

Is je hout volledig afgetrokken door de zon? Wil je het uw raamwerk opnieuw behandelen? Dan is NCoat wood concept de ideale oplossing !

WOOD CONCEPT : NCoat Wood Repair

Wood Repair is een biologisch afbreekbaar, zeer effectieve dieptereiniger op basis van nanotechnologie. NCoat Wood Repair is een ontwerings- en ontgrijzingsmiddel (hout ontgrijzen) voor verontreinigd, verweerd en verkleurd hout. De Wood Repair verwijdert alle verontreinigingen en herstelt kleur en structuur van het hout. NCoat Wood Repair hernieuwt het hout zonder schuren en zonder toevoeging van oxaalzuur.

 

Systeemopbouw

Voorbereiding

Ontvet het gehele oppvervlak met een ammoniakvervanger of een ontvetter. Nieuw hout mag maximaal 14% houtvochtgehalte bevatten.

Spoel na met schoon leidingwater en laat drogen. Het geheel schuren met korrel 150-180. Ontstoffen en opzuiveren.

 

Behandeling

Na de voorbereiding moet het oppervlak afgewerkt worden met NCoat UV beschermingslak mat, met een verbruik van 10m²/liter. Kruiselings en egaal verdelen. Na ca. 90 min (bij 20 graden C en 60% R.V.) het oppervlak schuren met korrel 320-400, opzuiveren en stofvrij maken en nogmaals behandelen met NCoat beschermingslak mat, op dezelfde manier zoals de eerste laag. 

 

 

EINDRESULTAAT

 

 

 

 

Technische fiches

 

Technische fiche Ncoat UV Beschermingslak mat

 

Voor meer info, spring gerust eens binnen in één van onze filialen.

We helpen u met plezier verder.