Moduleo op Batibouw 2021: 10% korting op het volledige assortiment. - Nieuws - Colorpoint

Moduleo op Batibouw 2021: 10% korting op het volledige assortiment.

01/03/2021

Je wil je woning de designvloer geven die ze verdient? Met 10% korting op het volledige Moduleo® assortiment hoef je niet meer te twijfelen.

10% korting op Moduleo LayRed, de designvloer voor renovatie

 

 

LayRed is een luxe click-vinyl, ontworpen én geproduceerd in België.

Je legt de amper 6 mm dikke vloer makkelijk over een bestaande vloer zonder die te moeten uitbreken of egaliseren. Dankzij zijn geïntegreerde, rode ondervloer is LayRed in staat oneffenheden in bestaande vloeren te overbruggen. Dat maakt van LayRed de ideale vloeroplossing voor elk renovatieproject!

 

ONTDEK ALLE LAYRED VINYLVLOEREN

 

Mag het iets creatiever? 10% korting op de Moduleo Moods collectie

 

 

Moduleo Moods is een creatieve studio waar je aan de slag gaat met verschillende patronen en een selectie hout- en steentexturen.

Combineer rechthoekige planken (short, small, slim, normal, medium of chevron) met geometrische vormen (hexagon, driehoek of diamantvorm). Zo kan je tal van verschillende vloerdesigns maken, van klassiek elegant tot verrassend dynamisch. Ontworpen én geproduceerd in België.

 

ONTDEK ALLE MOODS PATRONEN

 

10% korting op de nieuwe collectie met visgraatpatroon

 

 

Met een visgraatvloer uit de Parquetry-collectie haal je de bijzondere sfeer van oude herenhuizen en kastelen in huis.

Een klassieke vloer met moderne knipoog die elke dag aan populariteit wint en daarom een bijzondere plek krijgt in het Moduleo-assortiment.

 

ONTDEK ALLE VISGRAATPATRONEN

 

Deze Batibouw Special loopt van 27 februari 2021 t.e.m. 31 maart 2021 en is geldig op de volledige Moduleo collectie

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL