NIEUW: Ciranova Worktop Oil - Nieuws - Colorpoint

NIEUW: Ciranova Worktop Oil

10/03/2021

Ciranova Worktop Oil is de perfecte afwerking voor houten werkbladen, snijplanken, meubels en tafels die in contact komen met voedsel. De Worktop Oil zorgt voor een naturelle en waterafstotende bescherming.

WERKWIJZE

De Worktop Oil goed schudden voor gebruik. Men kan de olie  eenvoudig aanbrengen met een pluisvrije doek in de richting van de houtnerf. Voor grotere oppervlakken kan men een borstel gebruiken. Breng een dunne laag aan en laat de olie 15 minuten in het hout trekken. Wrijf het oppervlak daarna droog met een pluisvrije doek. Voor harde houtsoorten zoals eik zijn minstens 2 lagen vereist. Meerdere lagen kunnen toegepast worden voor zachte houtsoorten. 

 

CONTACT MET VOEDSEL

Worktop Oil is getest volgens de norm 1935/2004 en voldoet na droging om te worden gebruikt voor hout dat in aanraking komt met voedsel. Worktop Oil wordt gemaakt van natuurlijke wassen, gemodificieerde oliën en plantaardige en hernieuwbare vetzuren.

 

Technische fiche 

 

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL