Moduleo trapbekleding in vinyl voor renovatie en nieuwbouw - Nieuws - Colorpoint

Moduleo trapbekleding in vinyl voor renovatie en nieuwbouw

20/10/2022

Met de Moduleo trapbekleding gaat je trap helemaal op in je interieur. Je kan namelijk de stijl van je vloer doortrekken op de trap. Bovendien kan je kiezen uit 7 houtdessins in 40 kleuren. Keuze genoeg!

Een bestaande trap renoveren in 1-2-3?

Snelle en eenvoudige installatieJa, dat kan. Met onze Moduleo trapbekleding hoef je de bestaande trap niet eerst aan te passen of uit te breken, je legt deze vloer gewoon op je trap. Zo kan de installatie al klaar zijn op één dag en bespaar je al snel veel tijd of geld. Dat maakt deze oplossing uitermate geschikt voor renovaties. Maar ook in nieuwbouw doe je zeker je voordeel met een trapbekleding in vinyl.

De gekende voordelen van een vinyl vloer krijg je er zomaar bij. Vrees je voor te veel klik-klak op de trap? Geen zorgen, want deze vloer dempt het geluid uitstekend. Dankzij de houten look biedt de vloer een warme uitstraling. Dat mag je trouwens letterlijk nemen, want vinyl voelt altijd warm aan de voeten.

 

 

Snelle en eenvoudige installatie

Eén van dé voordelen is de snelle installatie in vier eenvoudige stappen. Je legt deze trapbekleding makkelijk over een bestaande trap, zonder die te moeten uitbreken. Dankzij de sterke kern en geïntegreerde ondervloer overbrugt LayRed openingen en oneffenheden in een handomdraai. De ideale oplossing dus voor renovatieprojecten. 

  1. Verwijder stof- en vetplekken.
  2. Check even of het oppervlak vlak genoeg is. Kleine oneffenheden, zoals putjes, zijn geen probleem. Indien groter, of bultjes bijvoorbeeld, dan werk je die even weg.
  3. Start met de bovenste trede. Meten = weten = zagen. Kortom: meet eerst, zaag je plank op de gewenste grootte en plakken maar. Oh ja, de lijm zit mee in het pakket, handig zo.
  4. Werk van boven naar beneden.

Wil je zeker zijn van een perfect resultaat? Laat de vloer en trap plaatsen door een professionele Moduleo-installateur.

 

BEKIJK HIER DE PLAATSINGSINSTRUCTIES