NIEUW: Stoopen & Meeûs ConQrete - Nieuws - Colorpoint

NIEUW: Stoopen & Meeûs ConQrete

30/04/2021

Nieuw in het assortiment van Stoopen & Meeûs: De ConQrete. De ConQrete is een hoogwaardige decoratieve afwerking met de industriële look n beton. Het brute, de robuustheid en de typische textuur van onbewerkt/gestraald beton of de effen, glanzende look van gepolijst beton, met ConQrete kan het allemaal. 

  • Natuurlijke betonlook extra mat
  • Talrijke creatieve mogelijkheden
  • Ademend en natuurlijk hedendaags

BESCHRIJVING

ConQrete is een ready mix, ingekleurde pasta, te plaatsen met Venetiaans pleisterspaan in één enkele laag. Een tweede laag zorgt voor nog meer decoratieve mogelijkheden. Als ingrediënt geeft de natuurlijke kalk een ultramat eindresultaat en zorgt het, onbehandeld, voor een gezondere leef- en werkomgeving.

 

ONDERGROND

ConQrete wordt vooral gebruikt voor decoratieve afwerkingen op muren maar kan ook toegepast worden op hout, mdf, meubels zolang de ondergrond voldoende egaal, stabiel, schoon en droog is. ConQrete leent zich niet voor de natte ruimtes of horizontale afwerkingen die belast worden, zoals een vloer, trap of keukenaanrecht. 

 

KLEUREN

Met de “Skyscraper”-collectie heb je keuze uit een unieke selectie van 6 kleuren. Ze zijn uitermate goed te combineren met de veelzijdigheid van kleuren in een hedendaags interieur.

Met de verschillende decoratieve technieken en de exclusieve waxen uit het Stoopen & Meeûs-gamma, creëer je al snel de bijzonder stoere look die nog lang over de tong van je gasten zal gaan.

 

" ConQrete past perfect binnen de ‘industrial chic’ interieurtrend en zorgt, zeker in combinatie met natuurlijke materialen, voor een stijlvolle, warme woon- en werkomgeving "