Trendkleur Caparol 2021: Dune beige Palazzo 110 ! - Nieuws - Colorpoint

Trendkleur Caparol 2021: Dune beige Palazzo 110 !

08/01/2021

Dit jaar is alles een beetje anders dan normaal. De wereld heeft zich op sommige gebieden herschikt. Het verlangen naar duidelijkheid en begrip wordt nu aangevuld met een verlangen naar een normaal en geborgen leven. De eisen die aan ons moderne leven gesteld worden, zijn strenger geworden: thuiswerken en thuisonderwijs zijn nieuw - vragen om rust en stilte. Het is wellicht dan ook geen verrassing dat de focus ligt op kleine veranderingen die een compleet nieuw beeld creëren, een nieuwe sfeer.

 

Trendy dune beige Palazzo 110 oogt toon-op-toon met andere beige en grijze nuances - heerlijk ontspannen. Want wat jarenlang als ingetogen, bescheiden en betrouwbaar werd beschouwd krijgt nu een nieuwe betekenis. Veel natuurlijke materialen, zoals onbehandeld hout, linnen, klei en steen, ondersteunen deze rustige sfeer.

 

Ondanks alle harmonie blijft het toch een beetje spannend en zorgen interessante structuren voor afwisseling; vooral de grove, gebroken, gebreide stoffen komen goed tot hun recht in deze verfijnde kleurenwereld. Ook de nieuwe oppervlakken tonen aardig wat textuur: geïnspireerd door hennep en linnen, merkbaar eigenzinnig, maar dringen zich niet op.


Eindelijk komt de veelzijdigheid van beige tot zijn recht. Sereen chic, behaaglijke warmte, koele rust – bijna alles is mogelijk met beige!