15% korting op Duette® & Plissé® Shades (01/09/2020-11/10/2020) - Nieuws - Colorpoint

15% korting op Duette® & Plissé® Shades (01/09/2020-11/10/2020)

27/08/2020

Profiteer van 15% korting op Duette® & Plissé® Shades van Luxaflex®! De korting wordt aangeboden van 01/09-11/10!

Duette® Shades worden op maat gemaakt, hebben een energiebesparend design. U hebt keuze uit verschillende stoffen en patronen.  Omdat de Duette® Shades designs exact volgens de specificaties worden gemaakt, zijn ze geschikt voor alle ramen: groot of klein en gecompliceerde vormen zoals rond, driehoekig en ovaal.

Plissé® Shades zijn verkrijgbaar verschillende stoffen, van transparant tot verduisterend. Hun tijdloze karakter past in zowel moderne als klassiekere interieurs. Ook de Plissé® Shades zijn geschikt voor ramen met gecompliceerde vormen zoals rond, driehoekig en ovaal.

Zowel Duette® als Plissé® beschikken over Top Down - Bottom Up technologie, zodat u de lichtinval tot het kleinste detail kan regelen. Beiden kunnen gebruikt worden in combinatie met PowerView® Motorisation.

De korting loopt vanaf 1 september tot 11 oktober. Kom gerust langs in een van onze winkels in Roeselare, Kortrijk of Oostende voor meer informatie en advies (en zonnewering) op maat ;)

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL