Colorpoint geeft een mooie korting op de Luxaflex PowerView 18V-motor! - Nieuws - Colorpoint

Colorpoint geeft een mooie korting op de Luxaflex PowerView 18V-motor!

18/03/2021

Profiteer van een mooie korting op de Luxaflex PowerView motor!

Op de nieuwe Luxaflex collectie Verticale Jaloezieën van januari ontvangen onze klanten een geweldige korting op de PowerView 18V-motor: 99€ ipv 195€! 

 

De PowerView motor maakt je het leven nog een stuk comfortabeler. Dankzij de PowerView Hub worden al je voorkeuren en voorgeprogrammeerde acties opgeslagen, voor een eenvoudiger gebruik. Alles wordt handig opgeslagen op je smartphone of tablet, en via de PowerView app heb je overal toegang tot de bediening van je jaloezieën. 

 

Kom zelf het comfort en bedieningsgemak van de Luxaflex PowerView ervaren in onze showrooms in Kortrijk, Oostende of Roeselare. Onze specialisten geven met plezier een woordje uitleg, en helpen je aan een leuke korting!

 

Actie geldig van 01/03/2021 t.e.m. 18/04/2021. Vraag ernaar in onze winkels in Kortrijk, Oostende of Roeselare.

100% watervast
Alpha Vinyl is voorzien van een geavanceerde waterdichte kliksysteem. In combinatie met een waterafstotende technologie zorgt dit voor een volledig waterdichte vloer die ideaal is voor keukens, badkamers en andere ruimtes die gevoelig zijn voor vocht en morsen. Het maakt je nieuwe vloer ook een stuk makkelijker schoon te maken.
Ultra-sterk voor maximale duurzaamheid

Krassen of kleine spleetjes kunnen groeven worden en de levensduur van de laminaatvloer of vloer in hard hout echt verkorten. Gelukkig kun je kleine beschadigingen repareren met de Quick-Step reparatiekit, die een smeltmes, een reinigingskam en zeven blokjes was bevat.

 

Voor een lichte beschadiging gebruik je gewoon een van de zeven blokjes was in de Quick-Step reparatiekit om de beschadigde vloerplanken weer hun originele kleur te geven.

 

Bij ernstige beschadigingen moet je soms een of meer planken vervangen. Dankzij de Uniclic enUniclic Multifit systemen van Quick-Step is dat kinderspel.

 

Hoe herstel ik de kleur van mijn vloer?

1. Hou je referentie van je Quick-Step vloer bij de hand.

2. Bekijk de Quick-Step reparatiekit kleurenlijst.

Met behulp van deze tabel kun je kijken welke combinatie van was je kunt gebruiken om de juiste kleur te bereiken. 

3. Begin met herstellen en maak je beschadigde laminaatvloer terug nieuw. Succes!

Geschikt voor onregelmatige oppervlakken

De vaste kern van Alpha Vinyl biedt nog een ander voordeel: in de meeste gevallen hoef je je ondervloer niet voor te bereiden voor de plaatsing. Dit maakt Alpha Vinyl een uitstekende keuze voor renovatieprojecten. Dankzij de gebruiksvriendelijke, gepatenteerde kliksystemen zijn de planken uitzonderlijk eenvoudig te plaatsen.

 

 

ONTDEK HET GANSE ASSORTIMENT ALPHA VINYL